Overige activiteiten in Theater de Bordenhal

Theater de Bordenhal is de thuisbasis van de Toneelgroep Maastricht, waar we graag naast ons eigen werk ook af en toe dat van verwante toneelmakers laten zien.
Ook is onze zaal te huur voor derden,  klik hier voor meer informatie.
 

Woensdag 8 november

Festival Vocallis met 2 concerten:

Babyconcert
Aanvang 10.00 uur
Speciaal voor de allerkleinsten en hun ouders verzamelde Niki Jacobs en Pieter Jan Cramer de mooiste wiegeliedjes, slaapliedjes en kinderliedjes uit alle windstreken. Vanuit de intieme, veilige setting van een prachtige bedoeïenentent nemen ze ons mee op reis, naar verre oorden en exotische bestemmingen. Want ook op de meest afgelegen plekken zingen moeders en vaders hun kinderen zachtjes wiegend mooie liedjes toe, recht het hart in. Niki’s babyconcert is het beste instrument om de allerkleinsten liefde mee in te blazen. Ook al kan je baby je nog niet verstaan, op een dieper niveau wordt alles al lang begrepen. Alle instrumenten en liederen worden gespeeld en gezongen door Niki Jacobs en Pieter Jan. Geschikt voor baby’s van 5 tot 14 maanden. Duur: 30 minuten.
Tickets en meer informatie

Koco in de Wolken
Aanvang 14.30 uur
Koco in de wolken is een opera voor kinderen maar ook voor volwassenen. Koco is een meisje van zeven jaar dat van haar moeder hoort dat haar oma naar de hemel is en dat ze nooit meer terug komt. Koco is boos en gaat dan maar zelf op zoek naar haar oma. Dat doet ze aan de hand van de verhalen die oma voor haar verzonnen heeft. Uiteindelijk zorgen deze verhalen, zeg maar avonturen, er ook voor dat oma een mooi plaatsje, als herinnering, in het leven van Koco krijgt. Het verhaal is geschreven door Marijk Greweldiger en de muziek door Edward Berden. Geniet van verteller Marijk Greweldiger, sopraan Fenna Ograjensek en een 6-koppig orkest in een regie van Sybrand van der Werf.
Tickets en meer informatie

 • Brieven uit Genua

  21 oktober 2017
  Schouwburg Kunstmin
  Dordrecht
  Bestel
 • Brieven uit Genua

  24 oktober 2017
  Goudse Schouwburg
  Gouda
  Bestel
 • Brieven uit Genua

  25 oktober 2017
  Stadsschouwburg De Harmonie
  Leeuwarden
  Bestel
 • Brieven uit Genua

  26 oktober 2017
  Het Klooster
  Woerden
  Bestel
 • Brieven uit Genua

  27 oktober 2017
  TAQA Theater De Vest
  Alkmaar
  Bestel
 • Brieven uit Genua

  28 oktober 2017
  De Lieve Vrouw
  Amersfoort
  Bestel
 • Meer data