Steun Toneelgroep Maastricht

Toneelgroep Maastricht zoekt bevlogen particuliere en zakelijke bondgenoten. Bent u fan van Toneelgroep Maastricht? Bent u enthousiast over onze voorstellingen, talentontwikkelingsprojecten voor jonge theatermakers en educatieve activiteiten voor jongeren? Hecht u waarde aan de aanwezigheid van een professioneel toneelgezelschap in Limburg?

Help ons dan om onze voorstellingen en activiteiten te realiseren. Word Vriend, Mecenas of Particuliere Coproducent van Toneelgroep Maastricht.
U heeft de keuze uit de onderstaande donateurmogelijkheden.

Vrienden van Toneelgroep Maastricht (vanaf 1-10-2017)
Als Vriend draagt u bij aan initiatieven om jongeren enthousiast te maken voor theater.  Voor theaterseizoen 2017-2017 zijn dit de Theater in de Klas voorstellingen (voorstellingen op middelbare scholen) en de QReatertocht (een interactieve speurtocht waarbij leerlingen via QR codes kennismaken met alle beroepen binnen een theatergezelschap). De Vrienden worden jaarlijks uitgenodigd voor de seizoenspresentatie en kunnen intekenen voor de vriendenvoorstellingen met inleiding en meet & greet. Vrienden worden vermeld op de website.
€ 100,- per jaar

Mecenassen (vanaf 1-10-2017)
Mecenassen dragen direct bij aan de totstandkoming van de voorstellingen. Voor seizoen 2017-1018 is gekozen een schrijfopdracht aan huisschrijver Jibbe Willems. Mecenassen krijgen dezelfde voordelen als de Vrienden en worden daarnaast uitgenodigd voor alle premières en nazit van TgM (2 vrijkaarten). Ook krijgen ze bij elke nieuw geschreven voorstelling een tekstboekje cadeau. De Mecenassen kunnen intekenen voor het jaarlijkse Sponsor- en coproducentendiner. Mecenassen worden vermeld op de website en op een speciaal paneel in de Bordenhal.
€ 1.500,- per jaar

Particuliere Coproducenten (vanaf 1-10-2017)
Particuliere Coproducenten tekenen in op specifieke sponsorprojecten. Toneelgroep Maastricht organiseert daartoe jaarlijks het Sponsor- en coproducentendiner, waar het zijn projecten presenteert. Particuliere Coproducenten krijgen maatwerkpakketten aangeboden. Hiervan kunnen bijvoorbeeld openbare repetities deel uitmaken, ontmoetingen met regisseur en spelers, workshops en het uitnodigen van relaties voor de activiteiten van Toneelgroep Maastricht. Particuliere Coproducenten worden vermeld op de website, het speciale sponsorbord in de Bordenhal, in alle uitingen van het door de Coproducenten gesponsorde project (als onderdeel van de credits van de productie) en nader te omschrijven publiciteitsuitingen (meereizende banners e.d.).
Vanaf € 5.000,- per project

ANBI status 
De overheid maakt het aantrekkelijk om te geven aan cultuur. Toneelgroep Maastricht is een Cultureel Algemeen Nut Beogende Instelling (Culturele ANBI). Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen onder voorwaarden in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Het maakt hierbij niet uit of u een gewone gift doet of een periodieke gift, of beide. Ook betekent het dat Toneelgroep Maastricht geen belasting over de gift hoeft te betalen en het geld helemaal besteed kan worden aan de projecten. Bekijk op de website van de belastingdienst alle mogelijkheden en de interessante belastingvoordelen die cultuurdonateurs, zowel privé als bedrijfsmatig, genieten.  We hebben voor u een rekenvoorbeeld gemaakt.
Bekijk hier de ANBI status van Toneelgroep Maastricht (particulieren) en hier de ANBI status van de Steunstichting Toneelgroep Maastricht (bedrijven).

De Vrienden van Toneelgroep Maastricht zijn (op 17-10-17):
Joke Brouwer en Leo Neus
Lize en Hans van Dijk
Marlies Driessen
Mevr. W. Van Enckevort
Dhr. T. Holleboom
Mevr. M. Jacobs en Dhr. G. Stotijn
Ted Luijten-Van Mourik en Roel Luijten
Dhr. J. Muysken
Nanny Notten-Vernooy
Mevr. W. Reneman en dhr. R.S. Reneman
Anja Rühl en John Courtens
Mevr. V. Sonnen en dhr. E. Disch
Mevr. J. Sturmans en dhr. F. Sturmans
Mevr. M. Vaessen
Geeske Verloop en Joris Panhuysen
Karin Hoevels-Dolmans
Hiernaast zijn er 10 Vrienden die anoniem wensen te blijven.

Mecenassen van Toneelgroep Maastricht zijn (op 11-10-17):
Mevr. M. van der Ham-Sips en Dhr. J. van der Ham
Hiernaast is er 1 Mecenas die anoniem wenst te blijven.

Word ook Vriend!

U kunt zich aanmelden via dit formulier of neem contact op met Toneelgroep Maastricht via info@toneelgroepmaastricht.nl / 043-3503040. Het rekeningnummer van Toneelgroep Maastricht is NL08 ABN A044 892 9414 ten name van Stichting Toneelgroep Maastricht, Postbus 3036, 6202 NA Maastricht.

 • Brieven uit Genua

  21 oktober 2017
  Schouwburg Kunstmin
  Dordrecht
  Bestel
 • Brieven uit Genua

  24 oktober 2017
  Goudse Schouwburg
  Gouda
  Bestel
 • Brieven uit Genua

  25 oktober 2017
  Stadsschouwburg De Harmonie
  Leeuwarden
  Bestel
 • Brieven uit Genua

  26 oktober 2017
  Het Klooster
  Woerden
  Bestel
 • Brieven uit Genua

  27 oktober 2017
  TAQA Theater De Vest
  Alkmaar
  Bestel
 • Brieven uit Genua

  28 oktober 2017
  De Lieve Vrouw
  Amersfoort
  Bestel
 • Meer data