Steun Toneelgroep Maastricht

Toneelgroep Maastricht zoekt bevlogen particuliere en zakelijke bondgenoten. Bent u een toneelliefhebber ‘pur sang’ met een groot hart voor kunst en cultuur? Bent u enthousiast over de activiteiten van Toneelgroep Maastricht? Over onze toneelvoorstellingen, talentontwikkelingsprojecten voor jonge theatermakers en educatieve workshops voor scholieren? Hecht u waarde aan de aanwezigheid van een professioneel toneelgezelschap in Limburg?

Help ons dan om onze hartstochtelijke voorstellingen en activiteiten te realiseren. Word vriend, donateur of partner van Toneelgroep Maastricht en steun ons zodat wij ons nog beter kunnen profileren in onze regio. In seizoen 2016 / 2017 zetten wij uw donaties in ten bate van onze publiekswerking: dit keer voor educatieve activiteiten op middelbare scholen in Maastricht en omgeving.

U heeft de keuze uit de onderstaande donateurmogelijkheden.

Vrienden van Toneelgroep Maastricht (tot 1-9-2017)
• U krijgt korting bij onze huisvoorstellingen in de Bordenhal, bij onze voorstellingen in Theater aan het Vrijthof en bij onze jaarlijkse locatieproductie, inclusief een gratis drankje. Lees hier bij welke voorstellingen u in seizoen '16-'17 uw Vriendenpas kunt gebruiken.
• Twee maal per jaar wordt voor u een vriendenavond met bijzondere gasten georganiseerd.
• Via e-mailnieuwsbrieven wordt u op de hoogte gehouden van de allerlaatste ontwikkelingen
Vanaf € 25,- per theaterseizoen.

Donateur van Toneelgroep Maastricht (tot 1-9-2017)
• U krijgt korting bij onze huisvoorstellingen in de Bordenhal, inclusief een gratis drankje
• U wordt uitgenodigd voor een donateuravond waarop wij u graag actief betrekken bij ons gezelschap door met u de dialoog aan te gaan over onze toekomstplannen en uw ervaringen.
• U wordt uitgenodigd voor een exclusief kijkje achter de schermen bij de totstandkoming van één van onze voorstellingen.
• U ontvangt een abonnement op het nieuwe theatertijdschrift Scènes.
• Via e-mailnieuwsbrieven wordt u op de hoogte gehouden van de allerlaatste ontwikkelingen.
Vanaf € 75,- per theaterseizoen

Vriendenkring ná 1 september 2017
De Vriendenkring van Toneelgroep Maastricht, die sinds 1991 bestaat en ruim 300 leden telt, is altijd een belangrijke steunpilaar onder het gezelschap geweest. Een klassieke vriendenkring die het gezelschap onveranderlijk omringde en omringt met warmte en sympathie. Die kwaliteiten blijven onverminderd belangrijk voor ons. Tegelijkertijd vraagt deze tijd daarnaast om meer en andere vormen van ondersteuning. Onder druk van een terugtrekkende overheid en de blijvende discussie over de legitimatie van subsidiëring van kunst en cultuur moeten culturele instellingen op zoek extra inkomsten om zo zowel hun financiële als maatschappelijke draagvlak te versterken.
Daarom willen we de Vrienden van Toneelgroep Maastricht een andere vorm geven: van klassieke vriendenkring naar een kring van donateurs. Donateurs die net zo warm blijven lopen voor wat we doen en daar – naar draagkracht en bereidheid – financieel uitdrukking aan willen geven. Op 21 september is er een bijeenkomst waarbij de huidige Vrienden van Toneelgroep Maastricht geïnformeerd worden over de nieuwe opzet. Vanaf dan staat de informatie op deze website en is het mogelijk lid te worden van de nieuwe Vriendenkring. 

ANBI status
Toneelgroep Maastricht beschikt over een culturele ANBI status. Bekijk de Geefwijzer op www.cultuurdaargeefjeom.nl voor alle mogelijkheden en de interessante belastingvoordelen die cultuurdonateurs, zowel privé als bedrijfsmatig, genieten. Bekijk hier de ANBI status van Toneelgroep Maastricht en hier de ANBI status van de Steunstichting Toneelgroep Maastricht.

 • Ich bau dir ein Schloss

  première
  21 augustus 2017
  Cultura Nova Festival, Schinkelkwadrant
  Heerlen
  Bestel
 • Ich bau dir ein Schloss

  22 augustus 2017
  Cultura Nova Festival, Schinkelkwadrant
  Heerlen
  Bestel
 • Ich bau dir ein Schloss

  23 augustus 2017
  Cultura Nova Festival, Schinkelkwadrant
  Heerlen
  Bestel
 • Brieven uit Genua

  try-out
  24 augustus 2017
  Theater Heerlen
  Heerlen
  Bestel
 • Brieven uit Genua

  try-out
  25 augustus 2017
  Theater Heerlen
  Heerlen
  Bestel
 • Brieven uit Genua

  try-out
  25 augustus 2017
  Theater Heerlen
  Heerlen
  Bestel
 • Meer data