Extra voorstellingen Pinkpop in Limburg

Maastricht, 26 april 2017

Toneelgroep Maastricht speelt wegens groot succes en enorme publieke belangstelling extra voorstellingen van Pinkpop, een muzikaal liefdesverhaal in de theaters in Heerlen, Maastricht, Sittard en Roermond. De succestour ziet er als volgt uit:

Zondag 21 mei Theater aan het Vrijthof (Maastricht)
Donderdag 8 juni Theaterhotel De Oranjerie (Roermond)
Woensdag 14 juni De Domijnen (Sittard)
Donderdag 29 juni & zaterdag 1 juli Parkstad Limburg Theaters (Heerlen)

De kaartverkoop van de succesvolle voorstelling in Maastricht start vandaag om 18 uur. In de overige theaters start de kaartverkoop op maandag 1 mei.

“De publieke belangstelling voor deze voorstelling overtreft onze verwachtingen. We ontvangen dagelijks enthousiaste en ontroerende reacties van het publiek. In overleg met de co-producenten Parkstad Limburg Theaters en De Maaspoort hebben we besloten om de voorstelling ook in Maastricht, Sittard en Roermond te spelen”, aldus artistiek leider en regisseur Servé Hermans.

De theatervoorstelling Pinkpop, een muzikaal liefdesverhaal is op zaterdag 8 april 2017 in première gegaan in Theater de Maaspoort in Venlo en speelde aldaar voor vier uitverkochte zalen. Ook de aprilreeks in Parkstad Limburg Theaters in Heerlen met vier uitverkochte zalen. Ook voor de extra voorstellingen in mei zijn de meeste kaarten verkocht.

De hoofdrollen in Pinkpop, een muzikaal liefdesverhaal worden gespeeld door onder andere Huub Stapel en Henriëtte Tol. De band Rowwen Hèze schrijft speciaal voor deze voorstelling nieuwe muziek en speelt deze live op het podium. Omringd door foto’s en video’s uit het rijke Pinkpop-archief, brengt Toneelgroep Maastricht een ode aan de liefde én aan het wereldberoemde popfestival. De tekst is geschreven door Frans Pollux en Jibbe Willems. De regie is in handen van artistiek leider Servé Hermans.

naar de volledige speellijst

 • Pinkpop

  27 mei 2017
  Theater De Spiegel
  Zwolle
  Bestel
 • Pinkpop

  30 mei 2017
  Theater Heerlen
  Heerlen
  Bestel
 • Pinkpop

  31 mei 2017
  Theater Heerlen
  Heerlen
  Bestel
 • Pinkpop

  02 juni 2017
  DeLaMar Theater
  Amsterdam
  Bestel
 • Pinkpop

  03 juni 2017
  DeLaMar Theater
  Amsterdam
  Bestel
 • Pinkpop

  04 juni 2017
  DeLaMar Theater
  Amsterdam
  Bestel
 • Meer data