King Lear in Carré

Maastricht, 8 oktober 2018

Extra voorstellingen King Lear in Carré en Theater aan het Vrijthof

Toneelgroep Maastricht speelt drie extra voorstellingen van King Lear. Het koningsdrama is op vrijdag 7 december 2018 te zien in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De serie in Theater aan het Vrijthof in Maastricht wordt met 2 extra speeldata op donderdag 13 en vrijdag 14 december uitgebreid naar een serie van 10 voorstellingen. Het koningsdrama in een regie van artistiek leider Servé Hermans met in de hoofdrollen o.a. Huub Stapel, Wilfried de Jong, Porgy Franssen, Sylvia Poorta en Dirk Roofthooft beleefde afgelopen zaterdag 6 oktober haar première in Maastricht.

Het is de eerste keer dat een voorstelling van Toneelgroep Maastricht te zien zal zijn in Koninklijk Theater Carré. Servé Hermans: “Carré is het beroemdste theater van Nederland. Het is een grote eer om daar nu met deze sterrencast onze King Lear te mogen spelen. Maar laten we de stad waar we vandaan komen niet vergeten. De voorstelling maakt onderdeel uit van het heropeningsprogramma van de nieuwe theaterzaal van Theater aan het Vrijthof en is nu maar liefst tien keer te zien in Maastricht.”

De voorstelling reist sinds 14 september door Nederland en België en is tot en met 14 december 2018 te zien. De kaartverkoop voor de succesopties in Koninklijke Theater Carré en Theater aan het Vrijthof is inmiddels gestart. King Lear is een coproductie met Theater aan het Vrijthof en Senf Theaterpartners.

 • King Lear

  12 december 2018
  Theater aan het Vrijthof
  Maastricht
  Bestel
 • King Lear

  13 december 2018
  Theater aan het Vrijthof
  Maastricht
  Bestel
 • Zwart Water

  13 december 2018
  Emmaus
  Tegelen
  Bestel
 • King Lear

  14 december 2018
  Theater aan het Vrijthof
  Maastricht
  Bestel
 • Zwart Water

  14 december 2018
  Emmaus
  Tegelen
  Bestel
 • Limburgse Kerst

  15 december 2018
  De Domijnen
  Sittard
  Bestel
 • Meer data