Peachez opnieuw in de theaters

Maastricht, 19 augustus 2020

Nadat we maanden niet live in de theaters hebben kunnen spelen, mogen we weer. We hebben er heel veel zin, want we hebben jullie gemist. Alles is anders, dus ook wij passen ons aan. Via de nieuwsbrief, social media en de website presenteren wij ons nieuwe theaterseizoen stap voor stap, productie voor productie. Op deze manier zijn we flexibel en zoveel mogelijk actueel. 

Uit het oog, maar nooit uit ons hart geweest! Peachez komt terug naar de theaters. De theaterbewerking van het gelijknamige boek van Ilja Leonard Pfeijffer ging vorig najaar in première en werd enthousiast ontvangen door publiek en pers. In een regie van artistiek leider Michel Sluysmans brengen Porgy Franssen, Maartje van de Wetering en Axl Peleman de bloedstollende reconstructie van een fatale liefdesgeschiedenis opnieuw in de theaters.

Artistiek leider Michel Sluysmans: “De Corona-crisis heeft ons helaas genoodzaakt een aantal reeds geplande voorstellingen terug te trekken. Desalniettemin zijn we trots om dit najaar Peachez, een intieme Corona-proof voorstelling naar de theaters te brengen. Een troostrijke voorstelling die gaat over het zoeken naar intimiteit en geborgenheid. Een voorstelling met een kleine cast en een groot gevoel, die we op nadrukkelijk verzoek van de theaters twee keer op een avond kunnen spelen.”

Peachez werd vorig jaar door Elsevier bestempeld als beste voorstelling van het jaar ***** en winnaar van de publieksprijs in Delft en Alkmaar. De voorstelling is van 26 september t/m 12 december te zien in de Nederlandse schouwburgen. In verband met de coronamaatregelen spelen we in de meeste theaters twee maal per avond. De medewerkers van de theaters doen er alles aan om jullie op een veilige manier te kunnen laten genieten van dat wat we allemaal zo hebben gemist. Wees van harte welkom!

Speellijst Peachez.