Presentatie soundtrack Zwart Water in Sounds Venlo

Maastricht, 29 oktober 2018

Presentatie soundtrack Zwart Water in Sounds Venlo

Op zaterdag 10 november om 15.00 uur presenteert de Venlose singer-songwriter Peter Beeker de soundtrack van de nieuwe toneelthriller Zwart Water van Toneelgroep Maastricht in de platenzaak Sounds Venlo. Beeker verzorgt de livemuziek van de voorstelling die van 29 november t/m 30 december 2018 te zien is in Emmaus, het voormalige Trappistenklooster in Tegelen. Tijdens de muzieksessie heeft de bezoeker de mogelijkheid om tickets te kopen voor Zwart Water bij de store-in-store van De Maaspoort Theater & Events.

Peter Beeker: “Het is heel bijzonder om muziek te maken voor deze voorstelling die zo verbonden is aan Venlo en Noord-Limburg en waarin ik samenwerk met Noord-Limburgers Pieter Kuijpers en Frans Pollux. De titelsong Zwart water, in het Noord-Limburgs dialect gezongen, heeft hetzelfde donkere, beklemmende karakter als de voorstelling.”

Filmmaker Pieter Kuijpers (o.a. Van God Los en Riphagen) maakt zijn debuut als theaterregisseur met deze toneelthriller. De tekst van Frans Pollux draait om een groep losgeslagen jongeren, de fictieve voorgeschiedenis van de beruchte Bende van Venlo. De cast bestaat uit Abbie Chalgoum, bekend van de Passiespelen 2015 en Judith Pol (o.a. Emma, Pinkpop en Eyes wide shut). Daarnaast spelen onlangs afgestudeerde en vierdejaars studenten van Toneelacademie Maastricht mee in de voorstelling: Renee de Graaff, Tim Helderman, Mark Lindeman, Liza Macedo dos Santos, Tarik Moree en Nathalie Roux.

 • De oude man en de zee

  try-out
  04 maart 2021
  Theater de Bordenhal
  Maastricht
  Tickets
 • De oude man en de zee

  try-out
  05 maart 2021
  Theater de Bordenhal
  Maastricht
  Tickets
 • De oude man en de zee

  première
  06 maart 2021
  Theater de Bordenhal
  Maastricht
  Tickets
 • Meer data