Publieksprijzen voor Noem het maar liefde

Maastricht, 4 juli 2019

We hebben twee pulblieksprijzen gewonnen! 

Zowel het toneelpubliek van Theater de Veste in Delft als TAQA Theater de Vest in alkmaar heeft onze theatervoorstelling Noem het maar liefde verkozen tot de beste voorstelling van theaterseizoen 2018 – 2019.

Het Delftse toneelpubliek viel als een blok voor de voorstelling en gaf de hoogste score van alle toneelvoorstellingen die in seizoen 2018-2019 te zien waren. De Delftse Kijker, ontstaan uit een initiatief van de Vrienden van Theater de Veste, is een publieksprijs die sinds 1997 per seizoen wordt uitgereikt aan de beste toneelvoorstelling volgens de Delftse theaterbezoekers. Na afloop van iedere toneelvoorstelling wordt het publiek gevraagd om hun oordeel.

In Alkmaar waardeerden de bezoekers Noem het maar liefde met maar liefst een 9,8. De publieksprijs is een nieuw initiatief in Theater de Vest en we zijn er trots op de eerste winnaar te zijn. Regisseur Michel Sluysmans: “Het is een grote eer de allereerste winnaar te zijn van de TAQA Theater De Vest Toneel Publieksprijs. De voorstelling Noem het maar liefde is met heel veel liefde gemaakt door een geweldige ploeg acteurs, ontwerpers, technici en een fantastische schrijver. Die liefde terug te mogen ontvangen van ons publiek, in de vorm van deze prijs, is het mooiste compliment dat we hadden kunnen krijgen. Wij danken de jury en beloven hierbij plechtig met nog meer plezier dan voorheen terug te komen naar het TAQA Theater De Vest  met nieuwe voorstellingen die het publiek hopelijk net zo weten te raken als Noem het maar liefde.”

We danken de bezoekers hartelijk en we voelen ons bijzonder vereerd. Proficiat voor iedereen die aan deze productie heeft meegewerkt, en in het bijzonder Anniek Pheifer, Jeroen Spitzenberger, Jouman Fattal, Jan-Paul Buijs, Viktor Griffioen, Elisabeth De Loore, Michel Sluysmans en Ilja Leonard Pfeijffer.

Lees meer over publieksprijs in Alkmaar
Lees meer over publieksprijs in Delft

 • De Limburger Vastelaovendconcerten 2020

  14 februari 2020
  Munttheater
  Weert
  Tickets
 • The Great Gatsby

  try-out
  14 februari 2020
  Isala Theater
  Capelle aan den IJssel
  Tickets
 • De Limburger Vastelaovendconcerten 2020

  15 februari 2020
  Theater Heerlen
  Heerlen
  Tickets
 • The Great Gatsby

  try-out
  15 februari 2020
  Hanzehof
  Zutphen
  Tickets
 • De Limburger Vastelaovendconcerten 2020

  16 februari 2020
  Theater aan het Vrijthof
  Maastricht
  Tickets
 • De Limburger Vastelaovendconcerten 2020

  18 februari 2020
  Theater aan het Vrijthof
  Maastricht
  Tickets
 • Meer data