Publieksreacties Pinkpop

Maastricht, 23 mei 2017

We krijgen bijzonder mooie reacties op Pinkpop, een muzikaal liefdesverhaal. En het zijn niet alleen prachtige en ontroerende reacties, het zijn er ook héél veel. Pinkpop doet echt iets met de bezoekers.

Zomaar een greep:

“Theatervoorstelling Pinkpop raakt op een vertederende wijze aan de pijn van dementie. Tegelijkertijd wordt de ziel van Limburg verfijnd blootgelegd. De uitvoering wordt gedragen door de muziek en het voortreffelijke acteerwerk. Een verpletterende avond, met dank aan de bedenkers, de schrijvers, de acteurs, Jan Smeets en Rowwen Héze.” 9-6-17, Kees van den Hombergh

"De mix van de spelende top acteurs, met muziek van Rowwen Héze én het onderwerp gaven een emotionele, indrukwekkende en mooie voorstelling. Een must om te zien."

"Top voorstelling! Ongelooflijk knap in elkaar gezet, waarin geschiedenis van Zuid-Limburg, Pinkpop en het leven van de personages op een prachtige wijze met elkaar verbonden zijn. In heden en verleden. Indringend de wijze waarop het thema ouder worden, ouder worden in een relatie en Alzheimer worden verwoord en verbeeld. De fantastische muziek van Rowwen Heze en een bezetting met top acteurs maken het tot een voorstelling die van begin tot eind boeit, en met humor je aan het denken zet en emotioneert."

"Eigenlijk in één woord GEWELDIG, maar ik wil toch nog wel wat meer kwijt, wat een heerlijke combinatie tussen toen en nu, vooral met al die oude beelden en het prachtig synchroon lopen van Rowwen Hèze's oude Pinkpop opname en nu. Fenomenaal. Het verhaal is heel herkenbaar natuurlijk voor veel mensen, heel goed gespeeld, chapeau!!!!!!!!!!"

"Ik ben eigenlijk geen theaterliefhebber, maar ik ken wel de muziek van Rowwen Hèze en Huub Stapel ken ik van films op tv. De fragmentjes die ik op de Facebookpagina van Rowwen Hèze zag spraken mij wel aan, dus heb ik impulsief een ticket gekocht. Het was supermooi! Heel blij dat ik geweest ben!"

"Ik heb de voorstelling twee keer bezocht, in Heerlen en in Maastricht, en vond het waanzinnig goed: geweldige acteurs en even geweldige muziek! Een bijzondere en unieke ervaring!"

lees alle publieksreacties

 • Brieven uit Genua

  21 oktober 2017
  Schouwburg Kunstmin
  Dordrecht
  Bestel
 • Brieven uit Genua

  24 oktober 2017
  Goudse Schouwburg
  Gouda
  Bestel
 • Brieven uit Genua

  25 oktober 2017
  Stadsschouwburg De Harmonie
  Leeuwarden
  Bestel
 • Brieven uit Genua

  26 oktober 2017
  Het Klooster
  Woerden
  Bestel
 • Brieven uit Genua

  27 oktober 2017
  TAQA Theater De Vest
  Alkmaar
  Bestel
 • Brieven uit Genua

  28 oktober 2017
  De Lieve Vrouw
  Amersfoort
  Bestel
 • Meer data