Wij zijn op zoek naar vrijwilligers

ma 9 mei ’22

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor publieksbegeleiding

Team publieksbegeleiding
Voor Dagboek van een Herdershond zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen meewerken aan de musical. Je werkt in het team publieksbegeleiding. Het team publieksbegeleiding zorgt er voor dat de bezoekers makkelijk hun weg vinden binnen het MECC en op de tribune. Werkzaamheden zijn o.a.  kaartcontrole, publieksbegeleiding op de tribune, begeleiden van rolstoelgebruikers etc.

Periode
29 april - 26 juni met een eventuele verlenging tot 17 juli. Er zijn 7 voorstellingen per week van woensdag t/m zondag (in de weekenden 2 voorstellingen per dag). Schema’s worden gemaakt naar beschikbaarheid.

Begeleiding
De vrijwilligers worden ingewerkt en begeleid door een professioneel team.

Vergoeding
We bieden je een o.a. een vrijwilligersvergoeding aan van 25 euro per dag, met een maximum van 180 euro per maand. Werk je meer dan 10 dagen voor dit project, dan krijg je als bedankje een polo van Dagboek van een Herdershond en een ticket om naar de musical te komen kijken. En natuurlijk de onvergetelijke ervaring om deel uit te maken van het team dat Dagboek van een Herdershond mogelijk maakt. Meer informatie in het aanmeldformulier.

Aanmeldformulier publieksbegeleiding