Repetities De Kersentuin zijn begonnen

vr 13 jan ’23

Deze week zijn de repetities van De Kersentuin begonnen met de eerste lezing van de moderne bewerking van Jibbe Willems van de toneelklassieker van Tsjechov. De regie is in handen van Michel Sluysmans (Noem het maar liefde, Vrijdag en Een meeuw). De Kersentuin wordt een hilarisch en droefgeestig portret van mensen die de wereld sneller zien veranderen dan ze aankunnen. De cast bestaat uit Anniek Pheifer, Jeroen Spitzenberger, Beppe Costa, Vincent Linthorst, Nick Renzo Garcia, Quiah Shilue, ‘Ntianu Stuger, Liza Macedo dos Santos. Mulit-instrumentalist Beppe Costa verzorgt de live muziek.

Het eindresultaat zie je vanaf 1 maart in de Nederlandse en Vlaamse theaters. De Kersentuin is maar tot en met 1 juni in maar liefst 60 theaters te zien. De première vindt plaats op zondag 5 maart in Theater aan het Vrijthof in Maastricht. Bekijk hier de speellijst.

Kan je niet wachten tot de eerste voorstelling en heb je altijd al eens een kijkje achter de schermen van ons gezelschap willen nemen? Kom dan naar één van de openbare repetities op donderdag 26 januari of donderdag 2 februari in Theater de Bordenhal.

Bestel een (gratis) ticket voor de openbare repetities