foto Bjorn Frins

Theatertreffen - masterclasses voor jongeren

ma 30 jan ’23

Ben jij helemaal gelukkig op de theatervloer, maar wil je ook wel eens wat anders proberen? Het Laagland, Toneelgroep Maastricht & De Zuiderlingen organiseren samen het spiksplinternieuwe TheaterTreffen. Een workshopzondag voor actieve theaterspelers van 15-20 jaar met twee verdiepende masterclasses: tekstbeleving en muzikaal theater. Deze worden gegeven door professionele acteurs/makers uit de wereld van de podiumkunsten. 

De pilot van deze masterclasszondag – inclusief lunch – is op zondag 12 februari in het Toon Hermans Theater in Sittard voor slechts 15 euro per persoon. Voor deelnemers van Jong Laagland, Wiek en De Zuiderlingen is er een kortingstarief. Vol=vol. 

Nieuws13-3-23: Tweede editie gepland

De tweede editie van TheaterTreffen staat inmiddels voor de deur. Een workshop voor actieve theaterspelers van 15-20 jaar met twee verdiepende masterclasses: tekstbeleving/enscenering en viewpoint/beweging. Deze worden gegeven door acteur Bas Keijzer (Het Jaar van Fortuyn, De Luizenmoeder, Sinterklaasjournaal) en choreograaf Karolien Verlinden (Tuning People, Theatergroep Max). 

De masterclasszondag – inclusief lunch – vindt plaats op zondag 2 april (11:00-16:00 uur) in het LABgebouw in Maastricht voor slechts 15 euro per persoon. Voor deelnemers van Jong Laagland, Wiek en De Zuiderlingen is er een kortingstarief.

Inschrijven