Peachez live via Zoom

Maastricht, 10 november 2020

Toneelgroep Maastricht heeft besloten om de tournee van Peachez in de Nederlandse theaters te stoppen en de voorstelling in december 2020 live via Zoom te spelen. Vanwege de opgelegde sluiting van de theaters en de verlaging van de capaciteit naar 30 stoelen kan Peachez niet worden gespeeld in de theaters. De voorstelling kan ook niet worden verplaatst naar andere speeldata, ondanks de bereidwilligheid van de theaters en de flexibiliteit van cast en crew.
Door de voorstelling live via het online platform Zoom te spelen, maakt het gezelschap het mogelijk dat iedereen de voorstelling toch kan zien. Peachez speelt live via Zoom van dinsdag 1 t/m donderdag 3 december en van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 december om 20.00 uur. De toegang is gratis, een donatie is welkom.

Michel Sluysmans, regisseur Peachez: “Het programma Zoom maakt, net als in het theater, een daadwerkelijke live-ontmoeting mogelijk tussen publiek en spelers. We kunnen elkaar zien, horen en dus voelen. Voor de zomer heeft onze voorstelling Brieven uit Genua, die ook via Zoom werd gespeeld, veel positieve reacties mogen ontvangen van ons publiek. We hopen dan ook dat de online-versie van Peachez in staat is binnen het huidige tijdsgewricht een optimaal alternatief te bieden voor een gedeelde collectieve ervaring.”

lees meer

reserveren