Ich bau dir ein Schloss komt thuis in Kerkrade

Maastricht, 26 februari 2019

Ich bau dir ein Schloss komt thuis in Kerkrade

De allerlaatste voorstellingen van Ich bau dir ein Schloss van Toneelgroep Maastricht vinden plaats in Kerkrade. Anderhalf jaar na de première is de voorstelling dan eindelijk te zien in de plaats die een grote rol speelt.
Actrice Mieneke Bakker speelt Ich bau dir ein Schloss in ‘t Westhoes in de wijk Heilust, niet ver van de wijk Spekholzerheide waar zij en schrijver Wiel Beijer geboren zijn. De voorstellingen zijn te zien op 30 & 31 maart en 6 & 7 april 2019.

Een succesvolle architecte keert terug naar haar geboortestreek. Daar wacht haar een droomopdracht; ze is gevraagd in tijden van krimp de streek opnieuw te helpen uitvinden en opbouwen. Verrijkt door haar jarenlange afwezigheid ontwikkelt ze een masterplan dat haar geboortegrond de toekomst in moet loodsen. Maar de veranderingen worden niet door iedereen gedragen. Waarom aarzelt eigenaresse Bettina om haar café te verkopen? Is zij bang voor de toekomst? En hoe gaat de architecte om met de demonen uit haar verleden? Het blijkt niet eenvoudig de verschillende werelden met elkaar te verbinden.

Ich bau dir ein Schloss is te zien op zaterdag 30 en zondag 31 maart en op zaterdag 6 en zondag 7 april . De voorstelling op zondag 31 maart is besloten en wordt gespeeld ter gelegenheid van de opening van Wijkpunt ’t Westhoes in Kerkrade. De kaartverkoop wordt verzorgd door Parkstad Limburg Theaters.

Alle voorstellingen zijn helaas helemaal uitverkocht

 • De oude man en de zee

  try-out
  04 maart 2021
  Theater de Bordenhal
  Maastricht
  Tickets
 • De oude man en de zee

  try-out
  05 maart 2021
  Theater de Bordenhal
  Maastricht
  Tickets
 • De oude man en de zee

  première
  06 maart 2021
  Theater de Bordenhal
  Maastricht
  Tickets
 • Meer data