Dank u wel!

Maastrich, 20-12-19

2019 nadert zijn einde!  In groten getale hebben jullie onze voorstellingen bezocht, reacties gedeeld op social media, enthousiaste en ontroerende berichten gemaild en leuke gesprekken met ons gevoerd na afloop van de voorstellingen.

Voor het vierde jaar presteerden de grote zaal producties uitzonderlijk goed qua bezoekersaantallen en pers- en publieksreacties. Noem het maar liefde won in Alkmaar en Delft de publieksprijs 2019. Peachez werd door Elsevier uitgeroepen tot ‘de beste voorstelling van het jaar’. Beide voorstellingen werden geregisseerd door Michel Sluysmans.

In Limburg hadden we de eer om zowel de opening van Cultura Nova als van de Buitenring Parkstad - regies van Servé Hermans - te mogen verzorgen voor heel veel enthousiaste bezoekers. Beide evenementen werden live uitgezonden op de regionale tv-zender L1. In samenwerking met de Domijnen in Sittard maakten we met De Laatste Getuigen in het kader van 75 jaar bevrijding. een uniek theatraal document waarin de verhalen werden verteld van getuigen van de Tweede Wereldoorlog in Limburg. Het hoogtepunt van 2019 was de uitreiking van de Inspiratieprijs Bernhard Cultuurfonds Limburg aan Servé Hermans en Michel Sluysmans voor hun inspirerende bijdrage aan het maatschappelijke en culturele klimaat in en vanuit Limburg.

Ook dit jaar werkten we weer succesvol samen met philharmonie zuidnederland tijdens de populaire De Limburger Vastelaovendconcerten. Samen met Laagland maakten we de klassenvoorstellingen App je even voor mij en De saaiste schoolreis uit de geschiedenis van het universum die dit jaar door  70 middelbare klassen van Limburgse en Belgische scholen werden gezien. Met Via Zuid samen presenteerden we in het TalentLab een generatie nieuw podiumtalenten tijdens de Museumnacht in Maastricht. En de familievoorstelling De vier heemskinderen trok langs de Limburgse theaters.

Ontzettend bedankt! We hopen jullie in het nieuwe jaar weer te zien bij onze nieuwe voorstellingen. We wensen jullie fijne feestdagen en een heel mooi 2020.

Team TGM

foto: Opening Cultura Nova met de voorstelling Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht. Foto: Luc Lodder.

 • De oude man en de zee

  try-out
  04 maart 2021
  Theater de Bordenhal
  Maastricht
  Tickets
 • De oude man en de zee

  try-out
  05 maart 2021
  Theater de Bordenhal
  Maastricht
  Tickets
 • De oude man en de zee

  première
  06 maart 2021
  Theater de Bordenhal
  Maastricht
  Tickets
 • Meer data