Update coronamaatregelen

Maastricht, 10 november 2020
Toneelgroep Maastricht heeft besloten om de tournee van Peachez in de Nederlandse theaters te stoppen en de voorstelling in december 2020 live via Zoom te spelen. Vanwege de opgelegde sluiting van de theaters en de verlaging van de capaciteit naar 30 stoelen kan Peachez niet worden gespeeld in de theaters. De voorstelling kan ook niet worden verplaatst naar andere speeldata, ondanks de bereidwilligheid van de theaters en de flexibiliteit van cast en crew.  Door de voorstelling live via het online platform Zoom te spelen, maakt het gezelschap het mogelijk dat iedereen de voorstelling toch kan zien. Peachez speelt live via Zoom van dinsdag 1 t/m donderdag 3 december en van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 december om 20.00 uur.

Maastricht, 3 november 2020
In Nederland zullen de theaters de komende twee weken gesloten zijn. Dat betekent dat de voorstellingen van Peachez in deze periode komen te vervallen. Er wordt momenteel met de theaters gekeken of deze voorstelling op een later moment kunnen worden gespeeld, of dat er een andere oplossing is.

Maastricht, 29 oktober 2020
Met ingang van 29 oktober vervallen ook de laatste voorstellingen van Jungfrau. Vanwege de verscherpte maatregelen rondom het coronavirus zijn alle cultuurhuizen in België voor onbepaalde tijd gesloten.

Maastricht, 15 oktober 2020
Zoals jullie inmiddels weten, mogen de Nederlandse theaters de komende vier weken maximaal 30 bezoekers toelaten tot de voorstellingen. Dat heeft grote gevolgen voor de tournee van Peachez. Sommige theaters sluiten voor de komende weken de deuren, andere theaters blijven open. Daar waar we mogen spelen, spelen we Peachez!

Houd de website en mails van uw theater goed in de gaten. De theaters doen hun uiterste best om jullie zo goed en snel mogelijk te informeren.

Blijf veilig en gezond.

 • De oude man en de zee

  try-out
  04 maart 2021
  Theater de Bordenhal
  Maastricht
  Tickets
 • De oude man en de zee

  try-out
  05 maart 2021
  Theater de Bordenhal
  Maastricht
  Tickets
 • De oude man en de zee

  première
  06 maart 2021
  Theater de Bordenhal
  Maastricht
  Tickets
 • Meer data