Jongerenpanel

Toneelgroep Maastricht

Voor jongeren vanaf 15 jaar.

Peachez

Het jongerenpanel van Toneelgroep Maastricht, kwam kijken naar de voorstelling Peachez. Amber Schoonbrood schreef daar een verslag over.

Noem het maar liefde

Ons jongerenpanel, bestaande uit theaterliefhebbers tussen de 15 en 19, volgde onze productie Noem het maar liefde zowel voor- als achter de schermen. Zo bezochten ze een repetitie, een doorloop en een voorstelling, en gingen ze onder andere in gesprek met regisseur Michel Sluysmans en acteurs Jeroen Spitzenberger en Jan-Paul Buijs.

Wat vonden ze van Noem het maar Liefde?

Stan: "Ik vond het heel gaaf. Vooral ook om de professionaliteit van de acteurs te zien. Hoe zij in het spel zaten vind ik onvoorstelbaar... je gelooft elk personage als een echt persoon! Verder het gebruik van decor is zeer effectief. Natuurlijk zie je dat het kasten zijn en dat de spelers zich onstage omkleden naar het andere personage, maar door het decor te gebruiken als stoel, bed, etc was dit totaal niet storend."

Sil: "Ik vond het heel erg leuk gisteren. Ik vond het leuk dat ze er ook zang doorheen hadden gedaan. Ook het decor was erg mooi, het zag er heel vet uit toen die 'bomen'  op het toneel stonden. Verder vond ik ook dat de acteurs het erg goed deden."

Julia: "Ik sluit me volkomen aan bij Stan, ik vond het echt fantastisch en ik zat er echt in... Geweldig! Wat Sil zei over de muziek geldt ook voor mij, het voegde zoveel toe en liet je echt in de sfeer komen."