Broken Winged Bird

Praktische informatie over Broken Winged Bird in Zoom

Reserveren: via de knop 'Tickets' in de speellijst.
Na reserveren ontvang je een e-mail ter bevestiging. Deze e-mail wordt handmatig verzonden binnen 24 uur na reservering.
Op de dag van de voorstelling ontvang je rond 10.30 uur een e-mail met de inloglink naar de Zoommeeting. 

We maken gebruik van het platform Zoom. Dit is een online videoconferentie programma. Dit programma is eigenlijk niet bedoeld om voorstellingen in te spelen. Hierdoor kan het beeld minder scherp zijn dan je gewend bent. Ook het geluid kan enigszins vertraagd doorkomen. Maar je bent er wel live bij, samen met veel andere toeschouwers. De collectieve beleving van de voorstelling staat bij ons voorop.

Handleidingen

Zoom gebruiken in de browser op laptop of PC .

Zoom app installeren en gebruiken met een tablet.

Downloaden van de Zoom app

Algemene uitleg gebruik van Zoom

Informatie voor tijdens de voorstelling:

  • Geluid. In zoom kan maar 1 persoon tegelijk aan het woord zijn. Daarom zetten we alle toeschouwers bij binnenkomst op ‘mute’ (stil). Jij bent dus niet hoorbaar tot aan het applaus. Kun je de acteurs niet horen? Lees dan deze pdf met de uitleg hoe je in Zoom je geluid kunt aanzetten.
  • Camera. Om Peachez vanavond collectief te ervaren, is het fijn als zoveel mogelijk toeschouwers zichtbaar zijn. Zet daarom graag je camera aan. Zo kunnen we de voorstelling samen bekijken en beleven. Wil je echt niet zichtbaar zijn, dan kun je linksonder op het videocameraatje klikken om je eigen videobeeld uit te zetten. In verband met de privacy van alle toeschouwers vragen we je om geen printscreens van de voorstelling op social media te delen.
  • View. Er zijn 2 verschillende ‘views’ mogelijk: speaker view en gallery view. Je wisselt tussen de verschillende views rechtsboven in je beeldscherm (op tablet en telefoon door te swipen). 
    Speaker view is waarbij je de persoon die aan het woord is groot ziet en een paar anderen klein in beeld. Als je in de speakerview vervolgens op ‘Enter Full Screen’ klikt, zie je de acteur die aan het woord is groot in beeld en thumbnails van het publiek aan de zijkant. Om die thumbnails  te verwijderen klik je het smalste blokje boven de thumbnails. De thumbnail die je dan overhoudt, kun je nog helemaal naar onder slepen. Dan zie je alleen de voorstelling.
    Gallery view: je ziet ook de andere toeschouwers. De persoon die aan het woord is heeft een geel kader om zijn videobeeldje.
  • Internet. Zorg voor een stabiele en zo snel mogelijke internetverbinding. Als het geluid of beeld hapert, kan het zijn dat jouw internetverbinding overbelast of traag is. Gebruik je een virtuele achtergrond? Zet die dan uit.

De voorstelling duurt ongeveer 70 minuten.
Deze Zoomvoorstelling is gratis. Wil je ons financieel steunen en een donatie doen? Graag! Dat kan op onze donatiewebsite. Elke donatie is meer dan welkom.