Foto Moon Saris

Talentlab 2017

CLUB Sandwich

Een avond met muziek, dans, theater en visuals.
Wij zijn CLUB Sandwich. Zeven jonge kunstenaars vormen samen het ultieme recept voor de perfecte hap. De CLUB bezet een maand lang de Bordenhal in Maastricht waarin wij een sappige sandwich bereiden met een vleugje kunst en een scheutje cultuur.

CLUB Sandwich

Wij zijn zeven jonge talenten vanuit verschillende disciplines binnen de podiumkunsten en we krijgen gedurende een maand de kans om gezamenlijk een interdisciplinaire presentatie te maken voor onze generatiegenoten. Budget, tijd, ruimte is geregeld. Ready set go!

Vier weken zijn heel kort om from scratch iets te maken. Je hebt al minstens drie weken nodig om elkaar te leren kennen. En vooral om elkaar te verstaan. We zijn zeven autonome kunstenaars. Een ontwerper heeft het over modules, een regisseur heeft het over scènes. Het stond al snel vast dat we iets wilden maken over onze tijdgenoten, de Millennials. Wij zijn de generatie die is opgegroeid met het idee dat succes maakbaar is. Alles is mogelijk, het liefst alles tegelijk en door elkaar. De keuze is reuze, zoek maar uit en like it. Maar dit is ook de generatie waar de meeste burn-outs voorkomen. De generatie die erachter komt dat je al snel buiten de boot kunt vallen.

De naam CLUB Sandwich is niet voor niks gekozen. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar alles kan. Verschillende soorten brood, liefst glutenvrij. Een plakje kaas, maar welke dan? Nog een tomaatje, is het wel biologisch? Stapel het maar op. Maar is dat broodje nog wel lekker?

Het publiek gaat een collage zien van alle verschillende disciplines: toneel, dans, muziek, visuals en installaties. Binnen de verschillende elementen toont ieder talent zijn of haar theatrale visie op de leuke en minder leuke kanten van de tijdgeest waarin we leven en werken. Het prikkertje van de Club Sandwich is het estafettestokje dat we aan elkaar doorgeven….

4 - 5 november 2017

Onderdeel van

CREDITS

Met: Audrey Apers, Lola Bogaert, María Domínguez Pérez, Eefke Linssen, Tim Scheffer, Stijn Vervoort, Marie van Vollenhoven
Begeleiding: Saartje Hoogland, Paul Slangen
Coproductie: Toneelgroep Maastricht, Via Zuid