Foto Stephan Vanfleteren

Vastelaovendconcerten

Coproductie met philharmonie zuidnederland
zo 20 feb ’22 - ma 28 feb ’22
zo 20 feb ’22
-
ma 28 feb ’22

De 6 x 11 + 3de editie van de Vastelaovendconcerten die we samen met philharmonie nederland maken staat dit jaar in het teken van de Maas.

De live concerten van de Vastelaovendconcerten werden vanwege corona geannuleerd. Met L1 konden we afspraken maken om toch een prachtig Vastelaovendconcert te maken en uit te zenden op TV. En de laatste persconferentie maakt dat we toch nog publiek kunnen toelaten bij deze opname. Dus vandaar dat we je alsnog graag van harte welkom heten om de opname bij te wonen, zodat deze concertregistratie nog sfeervoller wordt! 

De live opname is op zondag 20 februari om 19.00 uur in Theater aan het Vrijthof in Maastricht. Tickets kosten 11 euro. Bestel je tickets hier.

Op donderdag 24 februari om 18.30 uur en maandag 28 februari om 22.00 uur wordt het Vastelaovendconcert uitgezonden op L1 TV en L1 website.

De overeenkomst tussen de Maas en de Vastelaovend? Beide verbinden Limburg van noord tot zuid! Daarom volgen we de stroom van het water tijdens de Vastelaovendconcerten.

Maar zo rustig als de Maas kabbelt en stroomt, zo kolkt het bloed met de Vastelaovendconcerten als opmaat voor de Vastelaovend. Lach, sjoenkel en zing mit tijdens deze 6 x 11 + 3e editie van de Vastelaovendklassieker. Met een mix van klassieke muziek, leedjes en de nudige flauwekul staat het orkest – bijgestaan door een keur aan artiesten! – garant voor het juiste carnavalspeil. En dat onder leiding van Toneelgroep Maastricht. Dat wordt gegarandeerd, zoals De Limburger het schreef, ‘een sprankelend aperitif voor de vastelaovend’. Zeker in een tijd waarin de ‘live-ontmoeting’ zo’n prominente plaats inneemt en belangrijker is dan ooit. Vur zeen os!

18 - 26 februari 2022

CREDITS

Dirigent: Matty Cilissen
Artiesten: o.a. Fenna Ograjensek, Bart Storcken en Geralt van Gemert
Regie: Zorba Huisman
In coproductie met philharmonie zuidnederland