Nieuws

Nieuws di 11 jun ’24

Meer dan 100.000 kaarten verkocht voor Het was Zondag in het Zuiden

Vandaag maken de producenten van Het was Zondag in het Zuiden bekend dat er in totaal meer dan 100.000 kaarten zijn verkocht voor deze musical over de overstromingen in Limburg op muziek van Rowwen Hèze. Vorig jaar zagen 65.000 mensen de spektakelmusical. Inmiddels zijn voor de verlenging tijdens deze zomer al 35.000 kaarten verkocht.

Lees verder
Nieuws do 6 jun ’24

Maak je theaterbezoek compleet

Maak je theaterbezoek aan Het was Zondag in het Zuiden compleet met een arrangement. Het koffie met vlaai arrangement bestaat uit een lekker kopje thee of koffie met een punt Limburgse vlaai naar keuze. De borrelbox bestaat uit kaasblokjes, diverse charcuterie, dadels en een zoutjes & nootjesmix met een heerlijk koud drankje naar keuze. Of doe mee met de backstagetour en krijg zicht op het technische gedeelte van al het spektakel en neem een kijkje bij kap, grime en kostuums. 

Lees verder
Nieuws do 6 jun ’24

De kop is eraf! Het was Zondag in het Zuiden is begonnen.

De kop is eraf! De nieuwe speelreeks van Het was Zondag in het Zuiden is gisteravond begonnen. Wat was het een feest om jullie weer allemaal op de tribunes te zien. Dank voor jullie komst en lieve reacties! 

‘Vanavond naar de prachtige musical geweest, ben een echte liefhebber van theater etc maar dit was echt het mooiste wat ik in jaren heb gezien. Chapeau. Bedankt voor deze prachtige avond.’ Máry van Moorsel

Lees verder
Nieuws wo 5 jun ’24

Het was Zondag in het Zuiden in de pers

Onze jongste actrice in Het was Zondag in het Zuiden is Isabelle Kersten. Ze studeert nog op het Valuascollege in Venlo, maar L1 pikte dit op en maakte een reportage over Isabelle. Op 11 juni verschijnt een groot interview met regisseur Servé Hermans in De Limburger. En onlangs werd Renée van Wegberg uitgebreid geinterviewd door de Voila. 

Lees verder
Nieuws di 28 mei ’24

De repetities van Het was Zondag in het Zuiden zijn gestart

De repetities van Het was Zondag in het Zuiden zijn gestart! En natuurlijk was er vlaai. Veel omhelzingen, oude gezichten en nieuwe gezichten bij cast en crew, een welkomstwoord, veiligheidsinstructies, de eerste stappen op het vertrouwde decor en er klonk weer gezang uit de cateringtent. Alsof we nooit zijn weggeweest. We zijn weer thuis in Tegelen.

Lees verder
Nieuws ma 20 mei ’24

Sonja Barend en Angela Schijf in de pers

Angela Schijf speelt Sonja Barend, de koningin van de Nederlandse talkshow, in het nieuwe toneelstuk Sonja.
Sonja Barend en Angela Schijf waren op vrijdag 17 mei te gast bij Op1 op NPO1. Op zaterdag 18 mei verschenen twee grote interviews in het Algemeen Dagblad en in De Limburger. 
"Het is voor mij de kans om iets heel unieks te gaan beleven" Sonja Barend in het Algemeen Dagblad
"Het is een eer dat ik Sonja mag spelen" Angela Schijf in De Limburger

Lees verder
Nieuws ma 13 mei ’24

Groepsarrangementen Het was Zondag in het Zuiden

Bedrijven en verenigingen kunnen ook genieten van Het was Zondag in het Zuiden als een fantastische groepsactiviteit. Maak jij je baas of collega's enthousiast voor een bezoek aan deze onvergetelijke musical? Voor groepen vanaf 30 personen zijn er verschillende voordelen en arrangementen!

Lees verder
Nieuws ma 6 mei ’24

Kinderen tot en met 12 jaar gratis naar Het was Zondag in het Zuiden

Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar Het was Zondag in het Zuiden. Toneelgroep Maastricht en Maaspoort gunnen alle kinderen samen met hun (groot)ouders de beleving van het verhaal over de overstromingen in Limburg in het Openluchttheater De Doolhof in Tegelen. De spektakelmusical is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.  

Lees verder
Nieuws do 25 apr ’24

Grootschalige productie Het geluk van Limburg met Huub Stapel

Producenten Toneelgroep Maastricht en Servé Hermans presenteren van mei t/m juli 2025 de nieuwe muziektheaterproductie Het geluk van Limburg in de Rodahal Kerkrade. De hoofdrol wordt gespeeld door Huub Stapel. De productie komt tot stand door een samenwerking met Gemeente Kerkrade en Rodahal Kerkrade. In de productie, naar het gelijknamige boek en bestseller van Marcia Luyten, uitgeverij De Bezig Bij, wordt de opkomst en neergang van de mijnindustrie in Zuid-Limburg getoond.

Lees verder
Nieuws wo 24 apr ’24

Lone van Roosendaal en Esmée Dekker te zien in Het was Zondag in het Zuiden

Actrices Lone van Roosendaal en Esmée Dekker zijn toegevoegd aan de cast van de spektakelmusical Het was Zondag in het Zuiden. Lone neemt de rol van Anne-Mieke Ruyten over en Esmée vervangt Magtel de Laat. 

Lees verder
Nieuws ma 22 apr ’24

Nieuwsbrief ontvangen

Wil je onze e-nieuwsbrief ontvangen? Geef je hier op. 

Je kunt kiezen voor de algemene nieuwsbrief met álle nieuwtjes en voorstellingen/musicals. Daarnaast kun je ook kiezen voor de musicalnieuwsbrief of de nieuwsbrief met uitsluitend tourneevoorstellingen. Hierin lees je meer over onze voorstellingen die door Nederland en België reizen en over de online activiteiten die je thuis kunt volgen.

Lees verder
Nieuws vr 12 apr ’24

Backstage tours bij Het was Zondag in het Zuiden

Wil je weten hoe Het was Zondag in het Zuiden tot stand is gekomen? Ben je benieuwd hoe het er achter de schermen aan toegaat bij de spektakelmusical? Wees welkom bij de backstage tour! 

Lees verder
van 2