Nieuws

Nieuws wo 12 jan ’22

Nandi van Beurden ook te zien in Dagboek van een Herdershond 

Na haar glansrol in The Sound of Music is Nandi van Beurden dit jaar in de maanden mei en juni te zien in de spektakelmusical Dagboek van een Herdershond van Albert Verlinde Producties en Toneelgroep Maastricht. Nandi zal de rol van Miete van der Schoor, dochter van de bierbrouwer, spelen. In de televisie serie werd deze rol destijds gespeeld door Bruni Heinke. 

Lees verder
Nieuws ma 10 jan ’22

Bekijk de promofilm van Een meeuw

Maar liefst 7 promofilms zijn gemaakt voor Een meeuw met telkens een andere acteur in de hoofdrol. De nieuwe productie van Michel Sluysmans en Ilja Leonard Pfeijffer is een waar ensemblestuk. Een meeuw wordt een tragikomisch gevecht met de zinloosheid van het bestaan. Een feest van mislukkingen, bevolkt door acht personages die spijt hebben van het verleden, dromen van de toekomst, maar vergeten te leven in het nu. Smachtende zielen die het geluk net niet binnen handbereik hebben. Het kan niet anders dan dat je je hierin zal herkennen. Vanaf vandaag zie je de eerste promofilm.

Lees verder
Nieuws ma 10 jan ’22

Vacature (regie)assistent

We zijn op zoek naar een (regie)assistent (M/V/X) voor 40 uur per week voor Michel Sluysmans, algemeen directeur en regisseur bij Toneelgroep Maastricht. Je plant zijn afspraken en woont deze zo nodig bij. Je notuleert en zorgt voor een accurate opvolging van de gemaakte afspraken. Je ondersteunt bij het artistiek-inhoudelijk en organisatorisch voorbereiden van voorstellingen en andere artistieke projecten. 

Lees verder
Nieuws do 6 jan ’22

Michel Sluysmans over Een meeuw

Met de nieuwe grote zaal productie Een meeuw wordt de succesvolle samenwerking tussen Michel Sluysmans en Ilja Leonard Pfeijffer voortgezet. herinner je je De advocaat (2017), Noem het maar liefde (2019) en Peachez (2019) nog? Michel Sluysmans: “Hoe mooi ik Tsjechovs origineel van De Meeuw ook vind, ik wilde het niet één op één ensceneren. De bewerking heet Een meeuw en is geschreven door Ilja Leonard Pfeijffer.” 

Lees verder
Nieuws do 6 jan ’22

Nieuwe productie van Michel Sluysmans en Ilja Leonard Pfeijffer

Vol hoop richten we de blik op de toekomst. Achter de schermen werken we met veel plezier verder aan de nieuwe grote zaalproductie Een meeuw.Net voor de jaarwisseling stuurde Ilja Leonard Pfeijffer een vernieuwde en sprankelende versie van één van de bekendste stukken uit de toneelliteratuur: Anton Tsjechovs De Meeuw. Deze week zijn de repetities begonnen onder leiding van regisseur Michel Sluysmans. 

 

Lees verder
Nieuws za 1 jan ’22

Gelukkig Nieuwjaar! 24 Kussen cadeau

Een klein cadeautje voor jou op de eerste dag van het nieuwe jaar: maar liefst 24 Kussen.
Afgelopen jaar maakte Zorba Huisman bij het wisselen van de seizoenen telkens zes filmpjes. In een monoloog dragen 24 acteurs korte teksten of poëzie voor, die in het teken staan van van het aanbreken van een nieuw jaargetij: lente, zomer, herfst en winter.
We hebben ze allemaal voor jullie verzameld, zodat je ze achter elkaar kunt bekijken.

Lees verder
van 3