Nieuws

Nieuws za 21 mei ’22

Dagboek van een Herdershond verkoopt nu al ruim 55.000 kaarten 

Na een overweldigende première van de spektakelmusical Dagboek van een Herdershond in het pop-up theater in MECC Maastricht is er een ware run op kaarten ontstaan. Inmiddels kunnen producenten Albert Verlinde en Toneelgroep Maastricht dan ook verheugd melden dat er inmiddels vijfenvijftigduizend kaarten zijn verkocht voor de unieke en historische voorstelling. De voorstelling is nog maar acht weken te zien in Maastricht.

Lees verder
Nieuws di 10 mei ’22

Sterrenregen voor Dagboek van een Herdershond

Afgelopen zondag beleefde onze spektakelmusical Dagboek van een Herdershond de première in MECC Maastricht. Maar liefst 3 keer een ★★★★★ recensie. Hier vind je alle recensies op een rijtje!

★★★★★ De Limburger 
‘Dagboek van een Herdershond is spektakelmusical waar Limburg trots op kan zijn’

★★★★★ De Telegraaf 
'Dagboek van een Herdershond maakt de verwachtingen meer dan waar’

★★★★★ AD
‘Wat een klasse, wat een spektakel’
★★★★ Trouw
'Dagboek van een Herdershond vertelt een heel belangrijk stuk Nederlandse geschiedenis' 

 

Lees verder
Nieuws di 10 mei ’22

Aftermovie première Dagboek van een Herdershond

De middag van de première van Dagboek van een Herdershond hebben we vastgelegd op film, zodat jullie niets hoeven te missen. Bekijk het verslag van de rode loper en de reacties van o.a. Annemarie Penn- Te Strake, Daphne Deckers en Simone Kleinsma. En de gelukwensen van onze eregasten Jo De Meyere en Bruni Heinke.

Lees verder
Achter de schermen bij de première
Nieuws di 10 mei ’22

Achter de schermen tijdens de première

De momenten net voor de première van Dagboek van een Herdershond zijn vastgelegd door fotograaf Bjorn Frins. 
De rust bij hair & make up, een warming up, een laatste peptalk door regisseur Servé Hermans, choreograaf Martin Michel en producent Albert Verlinde. Een lach en een traan. Veel knuffels. Showtime! 

Lees verder
Nieuws ma 9 mei ’22

Bekijk de L1 tv-serie rondom Dagboek van een Herdershond

De komende weken zendt L1 de driedelige tv-serie Achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond uit. L1 volgden de producenten, creatives en cast gevolgd tijdens de totstandkoming van de musical. Daarnaast wordt de impact van de legendarische tv-serie uit de jaren zeventig onderzocht en tenslotte wordt de Limburgse geschiedenis van 1914 tot de sluiting van de mijnen in 1965 belicht. De tv-serie werd afgelopen zondag 8 mei afgetrapt met het premièreverslag. Vanaf zaterdag 14 mei zie je drie weken lang, elke zaterdag een nieuwe aflevering. 

Lees verder
Nieuws ma 9 mei ’22

Dagboek van een Herdershond in het nieuws

Bij de première van Dagboek van een Herdershond op zondag 8 mei in het MECC Maastricht, was veel pers aanwezig om verslag te doen.
Bekijk hier foto's, reportages, interviews en nog veel meer.

Lees verder