Nieuws

Nieuws ma 13 mrt ’23

Tournee De kersentuin succesvol gestart

Een week geleden vond de première van De Kersentuin plaats. De première is goed ontvangen door pers en publiek. Inmiddels is de voorstelling op tournee langs 50 theaters in Nederland en Vlaanderen.
Een lust voor het oog - Limburger
Rake, actuele dialogen - Theaterkrant 
Vlotte, eigentijdse Kersentuin - NRC
Een kraakheldere tekst met veel humor en af en toe wat drama - Volkskrant

"Een fantastische actuele theaterbelevenis en toch zo Tsjechov dankzij de regie van Michel Sluysmans.
Wat knap geschreven door Jibbe Willems. Mooi acteerwerk, prachtige decors en een zeer fijne muzikale omlijsting. Gaat dat zien! Wij hebben ervan genoten."

Lees verder
Nieuws ma 6 mrt ’23

Groot interview Renée van Wegberg en Suzan Seegers

Vandaag staat er een mooi interview met Renée van Wegberg en Suzan Seegers in De Limburger.
"Een terugkeer naar Limburg en naar onze jeugd". Ronald Colée sprak uitgebreid met de beide dames over hun hoofdrollen in de spektakelmusical Het was Zondag in het Zuiden.

Lees verder
Nieuws vr 3 mrt ’23

Renée van Wegberg, Suzan Seegers en Victor Lammertijn te zien in Het was Zondag in het Zuiden

De producenten van Het was Zondag in het Zuiden maken vandaag de eerste hoofdrollen van de spektakelmusical bekend. Renée van Wegberg, Suzan Seegers en Victor Lammertijn zijn in juli en augustus 2023 te zien in de musical over de Limburgse overstromingen in het Openluchttheater De Doolhof in Tegelen.

Lees verder
Nieuws vr 3 mrt ’23

Luister naar het eerste nummer uit Het was Zondag in het Zuiden

Met trots presenteren we het eerste nummer uit de spektakelmusical Het was Zondag in het Zuiden.
Het prachtige liedje 'Liefde' van Rowwen Hèze in een nieuw arrangement gezongen door niemand minder dan Renée van Wegberg. De backing vocals worden verzorgd door Victor Lammertijn.
Het was Zondag in het Zuiden is in juli en augustus slechts 20 keer te zien in Openluchttheater de Doolhof in Tegelen.

Lees verder
Nieuws vr 3 mrt ’23

Aan tafel bij Tijd voor Max

De bekendmaking van de hoofdrollen voor Renée van Wegberg en Suzan Seegers in Het was Zondag in het Zuiden gebeurde op vrijdag 3 maart in de uitzending Tijd voor Max bij Omroep Max. Renée en Suzan schoven aan de gastentafel aan, samen met regisseur Servé Hermans.  Ook zong Renée het lied 'Liefde' van Rowwen Hèze dat in de musical te horen zal zijn. 

Lees verder
Nieuws wo 1 mrt ’23

Vier zwemdiploma's en geen parketvloer

Na de bekendmaking van de spektakelmusical Het was Zondag in het Zuiden namen veel mensen contact met ons op om hun verhalen over de overstromingen met ons te delen. Journalist Frans Pollux zoekt ze de komende maanden op. Het vierde verhaal binnen deze reeks is van Liesbeth van Dijk. In 1993 was Liesbeth in Steyl aan de Maas een huis aan het bouwen. Ze werkte in het St. Maartens Gasthuis in Venlo, net zo vlak aan de Maas. Dus toen die winter het water kwam, was het dubbel spannend.

Lees verder