Nieuws

Nieuws wo 7 jun ’23

Samenwerking TGM en Recoup B.V.

Wellicht heeft u kennisgenomen van een artikel in NRC d.d. 2 juni 2023 omtrent de samenwerking tussen Toneelgroep Maastricht en Recoup BV in de productie Het was Zondag in het Zuiden. Naar aanleiding daarvan willen wij graag het volgende verklaren.

Lees verder
Nieuws di 6 jun ’23

Theatertreffen - masterclasses voor jongeren

Ben jij helemaal gelukkig op de theatervloer, maar wil je ook wel eens wat anders proberen? Het Laagland, Toneelgroep Maastricht & De Zuiderlingen organiseren op zondag 25 juni TheaterTreffen. Een workshopzondag voor actieve theaterspelers van 15-20 jaar. 

Lees verder
Nieuws wo 31 mei ’23

Nieuwsbrief ontvangen

Wil je onze e-nieuwsbrief ontvangen? Geef je hier op. 

Je kunt kiezen voor de algemene nieuwsbrief met álle nieuwtjes en voorstellingen. Daarnaast kun je ook kiezen voor de reisnieuwsbrief. Hierin lees je meer over onze voorstellingen die door Nederland en België reizen en over de online activiteiten die je thuis kunt volgen.

Lees verder
Nieuws di 16 mei ’23

Kijk terug: Het was Zondag in het Zuiden bij de Musical Awards

Nog even nagenieten! Op maandag 15 mei zag je een voorproefje van de spektakelmusical Het was Zondag in het Zuiden. De cast verzorgde samen met Tren van Enckevort en de muzikanten een optreden tijdens het Musical Gala Awards. 

Lees verder
Nieuws do 11 mei ’23

Seizoen 2023-2024 is bekend!

Toneelgroep Maastricht presenteert in het nieuwe theaterseizoen 2023-2024 drie toneelproducties die te zien zijn in de Nederlandse theaters, en zes projecten die enkel te zien zijn in Limburg. Gastregisseur Jouman Fattal brengt haar derde regie bij het gezelschap: Kruimels. De monoloog Ik blijf bij je van Abbie Chalgoum gaat op tournee. Samen met de Theateralliantie brengen we de toneelklassieker Augustus: Oklahoma naar de theaters.

Lees verder
Nieuws do 11 mei ’23

Limburgse samenwerkingsproducties 2023-2024

Toneelgroep Maastricht werkt ook in het nieuwe theaterseizoen samen met andere culturele instellingen in Limburg:  Camping Kosmos, Talentlab, De Sneeuwman, Vastelaovendconcerten en een juniorproductie.

Lees verder