Publieksreacties Wit konijn rood konijn

Facebook

" Gisteravond meerdere malen op het verkeerde been gezet door witte en rode konijnen. Met de nodige humor en bittere ernst. Het beeldend vertellen zit Michel Sluysmans schijnbaar in de genen. Voor wie nog kan: trakteer je op een avond met onvoorspelbare afloop." 11-05-17,  Pieter Ritzen

"Ik heb het gezien, indrukwekkend met humor, gewoon doen" 10-5-17, Femke Kriens

Reacties van het publiek in een anonieme enquête:

"Een geweldig leuke belevenis temeer daar het publiek actief meedoet."

"Prachtige tekst, verbijsterend wat het met je doet: wel of niet reageren. Hoe mensen elkaar volgen in staan en er naar kijken. Knap acteurspel."

"Deze voorstelling zet je aan tot nadenken."

"Eerste avond zeer indringend, van vrolijkheid naar een serieus dilemma, bijzondere tekst, uitstekend spel, interactie actrice en publiek verrassend. Ze slaagde er in ons/mij te doen geloven dat het echt fout kon gaan. Hulde."

"Verrassend, origineel, passend in de lijn van Toneelgroep Maastricht Leuk interactief!"

"Ik wist niet wat ik kon verwachten toen ik naar deze voorstelling ging, maar was verrast door het concept. Het werd een amusant samenspel tussen acteur en publiek."

"Als geheel bijzonder goed: Thema,spel en tekst"

"Als je niet met de verwachting komt dat het om een voorstelling gaat waarin er luchtig geïmproviseerd zal worden maar met de verwachting komt, dat het stuk eigenlijk een zeer serieuze aanklacht is tegen de onvrijheid van de inwoners, o.a. van de auteur, in een land waar men respectloos met de inwoners omgaat en de inwoners ook nog tegen elkaar opzet waardoor niemand zich veilig voelt....ja dan kan het wel een mooi stuk zijn. Onze toneelspeelster nam zelf de serieuze text niet serieus. Ik meen, dat zij geloofde dat het een klucht zou worden?!"

"Verrassend anders, fris, aangename publieksparticipatie."

"Het concept vond ik creatief, spannend en vernieuwend. De tekst was humoristisch maar ook filosofisch.Helaas kwam dat laatste bij deze actrice niet zozeer naar boven. Ze ging snel door de tekst heen waar mijn inziens meer beleving en stilte hadden mogen vallen."

"Deze voorstelling was zeer verfrissend. Het publiek participeert echt in dit stuk. Normaal ga je naar een toneelstuk en kijk je hiernaar. Bij dit stuk werd actieve deelname verwacht. Bovendien is het concept van een onvoorbereide acteur erg interessant. Je moet het maar durven als acteur!"

"Het is een vorm van theater die opmerkelijk is en ik zal hem niet snel vergeten. Maar mijn voorkeur gaat uit naar toneel. Zoals bijv. een Meeuw. Wat een schitterend stuk. Daar zou ik wel meer van willen zien."

"De interactie met het publiek was nodig om bij de les te blijven. Ik vond het script wat kinderlijk. Veel herhaling van het feit dat de auteur er niet bij kan zijn maar het zo bijzonder vindt dat.... etc."

"Het was verrassend en omdat je niet weet wat er gaat gebeuren blijf je op het puntje van je stoel zitten."

"Mooie, opwindende uitvoering en verrassend, met veel stof tot nadenken."

"Een voorstelling, die je nog lang stof tot nadenken geeft!"

"Indrukwekkend en zeer verrassend."
 
"Hoe bijzonder om tegelijkertijd met de acteur een verhaal te ontdekken."

"Een goed stuk waarbij je ook prikkels krijgt verder na te denken. Het stuk leeft nog voort in de toekomst. Interessant!"

"Ik vond het tamelijk mat en ik kwam niet echt in het verhaal. Misschien niet mijn "ding". Waarschijnlijk ben ik ook erg verwend door jullie voorstellingen van onder andere De Advocaat en Pinkpop (GEWELDIG !) Natuurlijk totaal niet met elkaar te vergelijken."

"Concept leuk maar kwam helemaal niet tot zijn recht. Verder dan wat voorlezen kwam acteur niet. Gemiste kans."

"Een verrassende voorstelling, die je meeneemt in het verhaal met een dubbele bodem."