Foto Ben van Duin

Publieksreacties Emma

“Wat een supermooie en ook ontroerende voorstelling! Onze welgemeende complimenten. Echt zo fantastisch, állemaal, de spelers, de dansgroep, de fanfare.De lokatie. Ook de grote ruimte, zo goed gebruikt. Dit kunnen toch echt alleen maar professionals!!! Dank Dank en nog eens dank, aan jullie allemaal." 3-9-18, Sophie Janssen- Van Laar (e-mail)

“Het was een voorrecht, als oud -Licommer, de voorstelling te mogen beleven. Gewoon fenomenaal....kippen vel....nu nog...dank dank dank....allemaal....het meest werd geraakt door de Largo uit Xerxes scène.....fantastisch totaaltheater....allemaal dank, met diep respect....” 3-9-18, Wiebe de Vries (FB)

“heerlijk genoten met een lach en traan top voorstelling bedankt ook al mijn Collega's van emma die mee deden top” 3-9-18, Marianne En Hendry van Dam (FB)

“geweldige voorstelling, mooi resultaat en gefeliciteerd” 3-9-18, Geert Overdam (FB)

“Het was een hele eer en een fantastische ervaring om mee te doen. De "Emma-poster" krijgt een plek in ons repetitielokaal...” 3-9-18, Harpe Davids Brunssum (FB)

“Geweldige ervaring, top tijd gehad en veel blije gezichten gezien na afloop!” 3-9-18, Roel Cremers (FB)

“Een en al passie en emotie in jullie Emma . Genoten van jullie voorstelling.”3-9-18, Fer En Marian Brounen (FB)

“Mooi inderdaad. Veel verkenning van hele verhaal als medewerkster van Emma. Ook mijn collega's hebben het top gedaan! Petje af voor deze kanjers.” 3-9-18, Margriet Veldt

“Het was een leuke en mooie voorstelling. Ik heb me geen moment verveeld. Het belangrijkste is dat ik volledig achter de boodschap van de voorstelling sta. Mooi gedaan.”3-9-18, Martin van Venrooij (FB)

“Wat was dat een mooie ervaring. Het heeft mij geraakt. Verreweg de mooiste voorstelling die ik sinds lang heb gezien.” Dominique Nijssen, 31-8-18 (Reactie via website)

“Het was een hele eer en een fantastische ervaring om mee te doen. De "Emma-poster" krijgt een plek in ons repetitielokaal...” 3-9-18, Harpe Davids Brunssum (FB)

“Geweldige ervaring, top tijd gehad en veel blije gezichten gezien na afloop!” 3-9-18, Roel Cremers (FB)

“Een en al passie en emotie in jullie Emma . Genoten van jullie voorstelling.”3-9-18, Fer En Marian Brounen (FB)

“Mooi inderdaad. Veel verkenning van hele verhaal als medewerkster van Emma. Ook mijn collega's hebben het top gedaan! Petje af voor deze kanjers.” 3-9-18, Margriet Veldt (FB)

“Het was een leuke en mooie voorstelling. Ik heb me geen moment verveeld. Het belangrijkste is dat ik volledig achter de boodschap van de voorstelling sta. Mooi gedaan.”3-9-18, Martin van Venrooij (FB)

“Gisteren met vrienden uit Heerlen naar de voorstelling Emma geweest! Wat een geweldige voorstelling! Van het begin tot het einde heeft het me gepakt. Dat hebben jullie samen met de medewerkers van Emma, de dansgroep en de fanfare, enz. fantastisch gedaan.  Hartelijk dank daarvoor en veel succes verder gewenst!" Ton Buykx, 1-9-18 (E-mail)

“Als ‘buren’ van de Emmafabriek, genoten! Prachtige uitvoering! Dank je wel!” 29-8-18, Veerle Hermans (FB)

“Was een bijzondere voorstelling, van genoten. Chapeau aan alle medewerkenden.” 29-8-18, Ed Maassen (FB)

“Vanavond deze mooie voorstelling gezien en ervan genoten.” 29-8-18, Frans Smeets (FB)

"Vanavond de toneelvoorstelling EMMA bijgewoond. Prachtig, echt genoten met name van het optreden van Suzan Seegers. Complimenten" 27-08-18,  René Hugens (FB)

"Ik wil jullie bedanken voor het bijwonen van “Emma”. Wat een mooie gelaagde uitvoering is het geworden. Ik heb enorm genoten en was geroerd door het verhaal en spel. Voor mij een verhaal van verbondenheid, liefde, herkenning, inclusie tegen de achtergrond van verandering en transitie de menselijke maat belichtend en bewarend. En dat op een passende locatie, sfeervol opgeluisterd en prachtig uitgevoerd op weg naar nieuwe horizonten. Gefeliciteerd en nogmaals hartelijk dank. 28-8-18, Hans Meuris (e-mail)

“Mooi en indringend theaterstuk EMMA op locatie door TgMaastricht. Hartverwarmend toneel, met glansrol voor SuuSseegers. Opnieuw weet Serve Hermans uniciteit te combineren. Hulde voor HarpeDavids Treebeek – ibaparkstad. 27-08-18, Luc Winants (Twitter)

“Ik heb genoten, hoewel ik geen connecties heb met Emma of FSI vond ik wel dat het heel herkenbaar is. Verhuizingen of verplaatsingen van bedrijven roept vaak weerzin op bij personeel en dat veroorzaakt veel commotie. In het stuk kwam vooral de saamhorigheid van de medewerkers naar voren. Bij navraag hoorde ik dat mensen met een ”rugzakje” goed begeleid en bij de hand worden genomen zonder uit het oog te verliezen dat er productie cq winst geleverd dient te worden. Zeer positief ! Het stuk gaf dat zeer goed weer, sociaal aspect maar ook het winstaspect. Mooi stuk!” 27-08-18 Willy Habets (reactie bij recensie Theaterkrant)

“Treffende recensie van een inderdaad liefdevolle productie. Na Ich bau dir ein Schloss hebben we opnieuw een productie van Toneelgroep Maastricht met een pakkend verhaal over de mijnstreek. Het spel van Suzan Seegers: heerlijk!!! Passie kenmerkt het mooie en herkenbare EMMA verhaal. Complimenten aan de spelers en alle mensen achter en voor de schermen.” 27-08-18, Frans van Neer (reactie bij recensie Theaterkrant)

“Grandioos! Dat is het woord dat bleef hangen, even nadat de rook letterlijk was opgetrokken.
Grandioos, omdat er een regisseur de kunst verstaat lokale en regionale sentimenten zodanig aan elkaar te breien, dat ze zelfs niet-betrokken buitenstaanders (zoals wij) weten te emotioneren.
Grandioos, omdat er op een professionele manier gebruik is gemaakt van een ordinaire fabriekshal, waarin alle "gadgets" en voorzieningen een rol krijgen waardoor het een aanstekelijk schouwspel wordt, dat geen minuut verveelt. Sorry voor het cliché.
Grandioos, omdat er in het verhaal op een unieke manier een soort vanzelfsprekende rol is ingebouwd voor het rijke cultuurleven dat onze provincie (de mooiste van Nederland) nou eenmaal heeft.
En WAUW....wat een verrassende afsluiter, dat Ombra Mai Fu....we zijn er nog stil van...”
27-08-218, Ilonne en Thijs (e-mail)

Festival Bovengronds schreef een blog over het bezoek aan Emma.

“Complimenten was een super voorstelling en het geluid in de grote hal was ook van een zeer goede kwaliteit.” 26-08-18, Hugo Schaffrath (FB)

“Mooie voorstelling! Chapeau voor t hele team!” 26-08-18, Richard Geenen (FB)

“Prachtige voorstelling. Zo intens uniek.” 26-08-18, Mady van Knippenberg (FB)

“Indrukwekkend en wat een energie. Chapeau” 26-08-18, Brigitta Santegoeds (FB)

“Wat een geweldige mooie ontroerende voorstelling! Complimenten aan iedereen voor en achter de schermen” 26-08-19, Ilonne Mooren (FB)

“Jullie zijn geweldig. Het heeft me diep geraakt gisteravond. Wat zijn jullie goed.” 25-08-18, Esther Bollen (FB)