Doneren aan Toneelgroep Maastricht

Al 46 jaar maakt Toneelgroep Maastricht met veel plezier theater en wil dat nog minstens 46 jaar blijven doen. Als je begaan bent met ons gezelschap dan kan je ons steunen opdat wij ook in de toekomst door kunnen gaan met dat waar we goed in zijn: het vertellen van verhalen, over de grond waarop we lopen en de mensen die er leven. Verhalen over jou.

Wil je een donatie doen? Dat kan via het onderstaande beveiligde betaalplatform. Je donatie komt geheel ten goede aan ons gezelschap.

Wil je een donatie doen die ten goede komt aan de benefietactie voor de theatermakers van Theatre Day Productions in Gaza? Vermeld dit dan in het opmerkingenveld. Dan zorgen we dat je donatie naar de benefietactie gaat.

Bij voorbaat zeer hartelijk dank!

 

Aftrekbaarheid inkomstenbelasting
De Geefwet maakt het financieel aantrekkelijk om Toneelgroep Maastricht te steunen. Toneelgroep Maastricht is een Culturele ANBI. Dankzij de Geefwet mag je giften of donaties aan Cultureel Algemeen Nut Beogende Instellingen aftrekken van je inkomstenbelasting. Toneelgroep Maastricht hoeft geen belasting over de gift te betalen en besteedt het geld volledig aan culturele projecten.
Bekijk op de website van de belastingdienst alle mogelijkheden en de interessante belastingvoordelen die cultuurdonateurs genieten. 
Bekijk hier de ANBI status van Toneelgroep Maastricht.
Als je een bewijs van de donatie wenst voor de inkomstenbelasting, neem dan (na donatie) contact op met Netty Beckers.