Foto: Govert de Roos

Kaartverkoop Sonja in Amsterdam en Maastricht gestart!

do 29 feb ’24

Op de verjaardag van Sonja Barend maakte Angela Schijf bij Op1 bekend dat de kaartverkoop van Sonja is gestart in DeLaMar (Amsterdam) en Theater aan het Vrijthof (Maastricht). Schijf vertolkt vanaf januari 2025 de rol van Sonja Barend in de nieuwe toneelproductie gebaseerd op Barends bestseller Je ziet mij nooit meer terug. De regie is in handen van Servé Hermans. De première vindt plaats op zondag 19 januari 2025 in DeLaMar en is daarna in meer dan 50 theaters te zien. De tournee eindigt in Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop in de overige theaters start vanaf mei 2024. 

Sonja
Live op televisie. De Rode Hoed vol publiek. De openingstune klinkt. Sonja is gestart. Onverschrokken kruist ze vanavond de degens met de criticus die haar al jaren neersabelt in de krant. Aan de talkshowtafel durft ze altijd alles te vragen, ook aan deze gast die nodig op z’n nummer gezet moet worden.

Maar thuis aan de keukentafel krijgt Sonja de wezenlijke vragen aan haar moeder niet gesteld. Spreken over het gruwelijke lot van haar Joodse vader in de oorlog lijkt onmogelijk.

Na de spektakelmusicals Dagboek van een Herdershond en Het was Zondag in het Zuiden keert Servé Hermans terug naar de grote zalen van de theaters. Sonja is de vierde samenwerking van Angela Schijf en Hermans. Een productie van Senf Theaterpartners en Toneelgroep Maastricht.

Kaartverkoop Amsterdam en Maastricht
Sonja is op 18 en 19 januari 2025 te zien in Amsterdam en op 26 en 27 maart 2025 in Maastricht. De kaartverkoop in de overige theaters start vanaf mei 2024.


Tickets

Herbekijk het fragment van de uitzending van Op1 met Angela Schijf en Servé Hermans